Alukasse/Letvægtskasse fra Nellemann

Book et møde allerede i dag - så kommer vi i morgen!

Hos Nellemann finder du liftbiler til alle behov, hvad enten du skal bruge en standard luftbil til budbil, møbeltransport, blomstertransport eller andet, så hjælper Nellemann dig med at finde den rigtige løsning.

Vi tilbyder dig selvfølgelig hjælp til leasing, finansiering, attraktive serviceaftaler og forsikring på din nye bil, ligesom vi meget gerne tager din bil i bytte.

Vi har altid en række nye lagerbiler færdigombygget og stående klar til omgående levering, kontakt os venligst blot for nærmere information og booke os gerne til en snak om netop dine behov og ønsker.

Husk at vi også tilbyder en lang række tilbehør til din opbygning, f.eks. blitzblink, LED loftlys, fastsurringsskinner, eurogrib, køleanlæg og meget mere.

Vores erhvervsrådgiver har solgt rigtig mange forskellige typer ehvervsbiler og har derfor den erfaring, der skal til, så dit firma får den helt rigtige bil.

Fiat Ducato Alukasse / letvægtskasse opbygning fra Nellemann Roskilde

Traditionel opbygning

Vi opbygger din bil med en klassisk letvægtskasse uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi samarbejde med de bedste opbygger og du kan gratis gøre brug af vores brede erfaring med mange forskellige løsninger. 

Når din nye bil skal bygges, kan du f.eks. tage stilling til følgende udstyr: Bagdøre eller læssebagsmæk, sidedør eller foldedøre i fuld brede, topbox eller spoiler, luftaffjedring på bagakslen, eurogrib fastgørelsessystem, ekstra værktøjskasse, ekstra LED belysning - ligesom vi hjælper dig med at tage stilling til om din bil rammer den rigtige vægt og formåls løsning. Vi bygger også brobiler som har nøjagtig den rette totallængde for du kommer over broen til lav takst.

Flatbed opbygning

Nellemann tilbyder som en af de ganske få i Danmark også opbygning på Fiat flatbed chassis. Her er bilen opbygget over et lavt chassis og det giver mulighed for helt andre typer opbygninger. Fordelen ved flatbed chassis er en særdeles lav indstigning og derfor er bilen særdeles velegnet som flyttebil eller f.eks. blomsterbil hvor det er nemmere og hurtigere at læsse direkte ind, end at anvende lift.

Bilen kan selvfølgelig også opbygges til andre formål, det kan f.eks. være salgsvogn, foodtruck, dyretransporter, møbeltransporter, udbringning af hvidevare, kørende klinik, eller hvad behov du nu måtte have.  

Den her viste bil er f.eks. opbygget med 8 pallers kvalitet kasse som har indvendig mål på: Længde: 4,30 m. Højde: 2,41 m. Bredde: 2,17 m., samt dobbelte bagdøre & tre rækker surringsskinner,

  • Alukasse / letvægtskasse med læssebagsmæk opbygning fra Nellemann Roskilde
  • Opbygning med letvægtskasse og Cargobox udhæng - Nellemann
  • Opbygning med letvægtskasse og spoiler | Nellemann
  • Opbygning med letvægtskasse og Cargobox udhæng - Nellemann
  • Alukasse / letvægtskasse opbygning fra Nellemann Roskilde
  • Alukasse / letvægtskasse opbygning fra Nellemann Roskilde
  • Alukasse / letvægtskasse - udhæng opbygning fra Nellemann Roskilde
  • Fiat Ducato Alukasse / letvægtskasse opbygning fra Nellemann Roskilde
  • Alukasse / letvægtskasse opbygning fra Nellemann Roskilde

Start dialogen - Kontakt os

Loading...

Vores erhvervsteam

Henrik D. Hedensted

Henrik D. Hedensted

Erhvervsrådgiver

Tlf: 6091 5325
Email: hdh@nellemann.dk

Mikkel Reiselbach

Mikkel Reiselbach

Erhvervsrådgiver

Tlf: 5060 0317
Email: mre@nellemann.dk