Fiat 500

Ægte myter forældes ikke, de forandres. Ligesom 500, ikonet for design og italiensk livsstil, som i næsten 60 år er blevet genopfundet og fornyet, og stadig forblevet trofast mod sin evige ånd. Den har været Pop og cool i et helt liv, og i dag genfødes den nye 500 i virkeligheden med en tand mere dristig og forførende karakter og forførende karakter, og møder verden med et nyt look: et elskværdigt og imødekommende
ansigt, der er klar til at forbløffe og erobre alle.

Fiat 500 er et stilikon og den vil helt sikkert klæde dig!

Og som det høre til et rigtig ikon, kan bilen skræddersyes netop som du ønsker dig bilen - et hav af farvevarianter, interiørmuligheder, tilbehør muligheder og ikke mindst en række af designmuligheder, gør at din Fiat 500 bliver din helt egen - og Nellemann er klar til at hjælpe dig.

Er du mere til Fiat 500 Cabriolet - så tag et kig her

Fiat 500 med træk og trailer | Nellemann AS

På de fleste Fiat 500 modeller kan du monterer træk

Fiat 500 | Nellemann AS

UCONNECT™

Uconnect™ er infotainment™ systemet, der gør det muligt for dig at administrere alle multimedieenhederne i bilen ved hjælp af en 5” eller 6,5”berøringsskærm: Analog og digital radio (DAB som er ekstraudstyr) samt de mest almindelige kompatible enheder (medieafspiller, iPod, iPhone, smartphone), der tilsluttes via USB- og AUX-IN-stikket.

Uconnect Radio Nav 5’’ (ekstra udstyr) byder på TomTom-navigation i 2,5D, trinvis rutevejledning og "One Shot Voice Destination Entry" til indtaling af adresser ved hjælp af talekommandoer.

Med det nye Uconnect™ LIVE-system (standard på Lusso versionen) kan kunderne desuden bruge flere apps i det indbyggede system – via integration med deres smartphones – så de altid kan holde kontakten med vennerne på Twitter, lytte til 35 millioner musiknumre på Deezer og over 100 tusinde radiostationer med Tune-In, blive opdateret med nyheder i realtid fra Reuters og få information om trafik, fotofælder og vejret via TomTom LIVE-tjenesterne.

Og ikke nok med det: Du kan forbedre din kørestil med eco:Drive™, så du sparer brændstof, og samtidigt tjekke bilens CO2-emissioner i realtid. 

Og så kan du holde styr på din bil med my:Car, der minder dig om, hvor du parkerede den og giver dig besked om brændstofniveauet og eventuelle fejl i bilen.

Uconnect er IKKE standard i alle bilmodeller - kontakt vores salgsafdeling for mere info.

Spørgsmål til Fiat 500 - skriv til os

Loading...

Vores kunderådgivere 

Steen Jespersen

Steen Jespersen

Kunderådgiver

Tlf: 8177 1886
Email: stj@nellemann.dk

Jan Bolander

Jan Bolander

Kunderådgiver

Tlf: 6091 5322
Email: jbo@nellemann.dk

Stig E Jensen

Stig E. Jensen

Kunderådgivningschef

Tlf: 6091 5324
Email: sej@nellemann.dk

Fiat 500 Vintage foto 1957

Alle oplysninger på denne side er vejledende og Nellemann tage forbehold for ændringer og fejl uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer uden forudgående varsel. Fotos kan være vist med modelfotos som koster ekstra i forhold til oplyste priser og Nellemann kan ikke holdes ansvarlig for tab og omkostninger på baggrund af brug af Nellemann’s hjemmeside.