Fiat 500C Cabriolet

Myten om cabrioleten genopstår mere overraskende og forførende end nogensinde.

Med den samme konstante længsel efter frihed.
Fiat 500C sikrer stilsikker ikonisk charme og vind og solskin i håret når solbrillerne skal luftes.

Det smilende ansigt på 500 bliver endnu mere drilsk. Nu har forenden mere glimt i øjet takket være de nye lister som udgør det fikse ”knurhår” og kofangeren, der danner rammen med det tredimensionelle look i kølergitteret. Mere tiltrækkende, mere positiv, endda mere 500.

I mørket kommunikerer de nye polyelliptiske forlygter og giver indtryk af blinkende øjne. Det nye dagskørelyssuppleret med LED-teknologi ,der henter inspiration fra nullet i 500-logoet, og i mørket bliver de bilens signatur, så den ikke er til at tage fejl af.

Er du mere til Fiat 500 i en lukket version - så tag et kig her

Fiat 500C ved riveraen

Fiat 500C

Privatlease din Fiat 500C hos Nellemann

Vælger du privatleasing har du først og fremmest har ingen uforudsete udgifter. Sammen med en lav månedlig ydelse og en lav udbetaling, giver det en absolut stabil biløkonomi.

Aftalen kan opsiges efter 12 måneder med kun en måneds varsel. Men du kan naturligvis vælge at køre videre.

Hos Nellemann har vi et kæmpe udvalg af Fiat 500C cabriolet modeller til privatleasing og vi tilpasser gerne regnestykkerne til netop dine behov. Passer en 500C ikke til dig - så tjek alligevel vores kæmpe privatleasing sortiment. 

Læs mere her

Fiat 500 | Nellemann AS

UCONNECT™

Uconnect™ er infotainment™ systemet, der gør det muligt for dig at administrere alle multimedieenhederne i bilen ved hjælp af en 5” eller 6,5”berøringsskærm: Analog og digital radio (DAB som er ekstraudstyr) samt de mest almindelige kompatible enheder (medieafspiller, iPod, iPhone, smartphone), der tilsluttes via USB- og AUX-IN-stikket.

Uconnect Radio Nav 5’’ (ekstra udstyr) byder på TomTom-navigation i 2,5D, trinvis rutevejledning og "One Shot Voice Destination Entry" til indtaling af adresser ved hjælp af talekommandoer.

Med det nye Uconnect™ LIVE-system (standard på Lusso versionen) kan kunderne desuden bruge flere apps i det indbyggede system – via integration med deres smartphones – så de altid kan holde kontakten med vennerne på Twitter, lytte til 35 millioner musiknumre på Deezer og over 100 tusinde radiostationer med Tune-In, blive opdateret med nyheder i realtid fra Reuters og få information om trafik, fotofælder og vejret via TomTom LIVE-tjenesterne.

Og ikke nok med det: Du kan forbedre din kørestil med eco:Drive™, så du sparer brændstof, og samtidigt tjekke bilens CO2-emissioner i realtid. 

Og så kan du holde styr på din bil med my:Car, der minder dig om, hvor du parkerede den og giver dig besked om brændstofniveauet og eventuelle fejl i bilen.

Uconnect er IKKE standard i alle bilmodeller - kontakt vores salgsafdeling for mere info.

Spørgsmål til Fiat 500 - skriv til os

Loading...

Vores kunderådgivere 

Steen Jespersen

Steen Jespersen

Kunderådgiver

Tlf: 8177 1886
Email: stj@nellemann.dk

Jan Bolander

Jan Bolander

Kunderådgiver

Tlf: 6091 5322
Email: jbo@nellemann.dk

Stig E Jensen

Stig E. Jensen

Kunderådgivningschef

Tlf: 6091 5324
Email: sej@nellemann.dk

Alle oplysninger på denne side er vejledende og Nellemann tage forbehold for ændringer og fejl uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer uden forudgående varsel. Fotos kan være vist med modelfotos som koster ekstra i forhold til oplyste priser og Nellemann kan ikke holdes ansvarlig for tab og omkostninger på baggrund af brug af Nellemann’s hjemmeside.