Fiat 500L

MPV’en med uimodståelig charme

500L tilføjer linjer, der hjælper med at beskytte og tilføje komfort til det originale design af 500. Den let skrånende forrudeøger pladsen og udsynet for passagererne og giver føreren en øget følelse af sikkerhed. Det store frontrudeparti, reducerer blinde vinkler og giver masser af lysindfald, der kan fylde interiøret i perfekt 500-stil.

ENSFARVET ELLER TO-TONET?

500L er i sandhed unik. Med mange lækre farver, og med mulighed for bi-color med hvidt- eller sortlakeret tag, er 500L bilen, som giver dig frihed til en skræddersyet løsning.

Smuk 2-farvet lakering til Fiat 500L

Booke prøvetur
Fiat 500L med panorama glastag

Rummelighed er en af Fiat 500L nøglerne

Booke prøvetur

MANGE INDSTILLINGER FOR RUMMELIGHED

Alle 500L sæder kan konfigureres på mange forskellige måder. For- og bagpassagersædet kan foldes forover til et bord og de adskillelige bagsæder kan justeres i længden og med “fold & tumble” funktionen foldes helt sammen over sig selv med et enkelt indgreb. Det giver dig en fleksibel platform i hele bilens længde. Med 455 lbagagerum opnås en lastkapacitet på 1480l med bagsædet foldet sammen.

ALT PÅ RETTE PLADS

Med 22 opbevaringsrum i 500L har du alt inden for rækkevidde. Om det er en laptop eller en telefon, en flaske vand eller en paraply, så er der plads til alt i 500L.

LILLE, MEN STOR

500L er mere praktisk, fordi den med 4,15 meter i længden, 1,78 meter i bredden og 1,66 meter i højden kombinerer rummelighed og indvendig komfort som i større biler, og som stadig er lige så nem at parkere som en bybil.

Fiat 500L vs 500

Trods familienavnet er 500L en stor bil....

Booke prøvetur

Spørgsmål til Fiat 500L - skriv til os

Loading...

Vores kunderådgivere 

Steen Jespersen

Steen Jespersen

Kunderådgiver

Tlf: 8177 1886
Email: stj@nellemann.dk

Jan Bolander

Jan Bolander

Kunderådgiver

Tlf: 6091 5322
Email: jbo@nellemann.dk

Stig E Jensen

Stig E. Jensen

Kunderådgivningschef

Tlf: 6091 5324
Email: sej@nellemann.dk

Alle oplysninger på denne side er vejledende og Nellemann tage forbehold for ændringer og fejl uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer uden forudgående varsel. Fotos kan være vist med modelfotos som koster ekstra i forhold til oplyste priser og Nellemann kan ikke holdes ansvarlig for tab og omkostninger på baggrund af brug af Nellemann’s hjemmeside.