Fiat 500L Living

Op til 7 sidepladser - alsidig MPV

Kort fortalt

  • Priser med 7 sæder fra 198.995,- plus levering
  • 7 sæder
  • 3 sæderække med foldbare sæder
  • Op til 1.590ltr lastekapacitet

500L Living er smidig og nem at håndtere i trafikken og er det perfekte eksempel på, hvordan design og effektiv pladsudnyttelse kan kombineres. De umiskendelige elementer på familiestil kombineret med en ny udformning af bagpartiet, et stilskifte, så bilen passer til rollen som MPV. Den let skrånende forrude øger pladsen og udsynet for passagererne. Det store frontrudeparti, som omgiver føreren, reducerer blinde vinkler og giver masser af lysindfald, der kan fylde interiøret i perfekt 500-stil.

Plads til op til 7 personer i Fiat 500L Living

Booke prøvetur

Selvom bilen er meget stor, medfølger italiensk Fiat 500 charme

Booke prøvetur

MANGE FARVER

Et spændende farveudvalg med mulighed for bi-color hvor du kan vælge mellem sort- eller hvidlakeret tag.

FANTASTISK UDSIGT

Det el-betjente panoramiske soltag, som kan tilkøbes som ekstraudstyr, giver passagererne i en 500L den største åbning i klassen - hele 1.5m².

Privatlease din Fiat 500L Living hos Nellemann

Vælger du privatleasing har du først og fremmest har ingen uforudsete udgifter. Sammen med en lav månedlig ydelse og en lav udbetaling, giver det en absolut stabil biløkonomi.

Aftalen kan opsiges efter 12 måneder med kun en måneds varsel. Men du kan naturligvis vælge at køre videre.

Hos Nellemann tilbyder vi Fiat 500L Living med 7 sidepladser privatleasing og vi tilpasser gerne regnestykkerne til netop dine behov. Passer en 500L Living ikke til dig - så tjek alligevel vores kæmpe privatleasing sortiment. Vi har et bredt udvalg af privatleasing, så vi finder også en bil der passer til dine ønsker.

Læs mere her

UCONNECT™

Elsker du teknologi og gadgets? Så vil du elske UconnectTM LIVE. Dan par mellem UconnectTM -radioen med din smartphone, og brug de mange apps på in-car systemet, som f.eks eco:Drive Kør for at overvåge din kørestil og hjælpe dig med at forbedre din brændstoføkonomi.

Facebook check-in og Twitter.

Eller lyt til et valg af over 43 millioner numre på Deezer eller over 100 millioner radiostationer på TuneIn, følg nyhederne i realtid på Reuters, og få trafikoplysninger, og vejrudsigter fra TomTom Live-tjenester. 

Spørgsmål til Fiat 500L Living - skriv til os

Loading...

Vores kunderådgivere 

Steen Jespersen

Steen Jespersen

Kunderådgiver

Tlf: 8177 1886
Email: stj@nellemann.dk

Jan Bolander

Jan Bolander

Kunderådgiver

Tlf: 6091 5322
Email: jbo@nellemann.dk

Stig E Jensen

Stig E. Jensen

Kunderådgivningschef

Tlf: 6091 5324
Email: sej@nellemann.dk

Alle oplysninger på denne side er vejledende og Nellemann tage forbehold for ændringer og fejl uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer uden forudgående varsel. Fotos kan være vist med modelfotos som koster ekstra i forhold til oplyste priser og Nellemann kan ikke holdes ansvarlig for tab og omkostninger på baggrund af brug af Nellemann’s hjemmeside.