Fiat 500X

Vores crossover hedder Fiat 500X. 

Godt udsyn fra en høj kørestilling, lækkert udstyr, lækker kabine, smukt italiensk design og masser af stil og charme med designelementer fra en kendte Fiat 500. Men lad dig ikke narre af 500 navnet. 500X er en stor og rummelig bil, med plads til familie, fritid, arbejde eller bare en dejlig køretur.

500X udtrykker de værdier, der har forvandlet Fiat 500 til et verdenskendt ikon. Et enkelt blik er nok til at se de features, den har arvet fra den historiske model: De afrundede dobbelte forlygter, motorhjelmens trapezformede fremspring, de forkromede "vinger" på begge sider af FIAT-logoet og ventilationsåbningerne, der får forenden til at ligne et smilende ansigt.

Fiat 500X

Vi tilbyder både køb, finansiering og leasing af Fiat 500X hos Nellemann.

Booke prøvetur
Fiat 500X med cykelholder

Til Fiat 500X findes et omfattende tilbehørsprogram, så din 500X bliver så funktionel som du har brug for og så individuel som du ønsker.

Booke prøvetur

Bagpå ses de adskilte lygter indkranset af en skinnende ring, den afrundede bagrude og FIAT-logoet på kromhåndtaget. 

500X er en storbyinspireret og smart skikkelse med smukke kromdetaljer, der fremhæver dens elegance.

To ord: rummeligt og alsidigt. Der er plads til mellem 350 og 1.000 liter, når bagsæderne er lagt helt ned, og det kan udstyres med en udtagelig, vendbar lastflade, der kan justeres i højden.

Trækkapacitet
Maksimal (bremset) anhængerlast op til 1.200 kg

Privatlease din Fiat 500X hos Nellemann

Vælger du privatleasing har du først og fremmest har ingen uforudsete udgifter. Sammen med en lav månedlig ydelse og en lav udbetaling, giver det en absolut stabil biløkonomi.

Aftalen kan opsiges efter 12 måneder med kun en måneds varsel. Men du kan naturligvis vælge at køre videre.

Hos Nellemann tilbyder vi Fiat 500X modeller til privatleasing og vi tilpasser gerne regnestykkerne til netop dine behov. Passer en 500X ikke til dig - så tjek alligevel vores kæmpe privatleasing sortiment. Vi har et bredt udvalg af privatleasing, så vi finder også en bil der passer til dine ønsker.

Læs mere her

Spørgsmål til Fiat 500X - skriv til os

Loading...

Vores kunderådgivere 

Steen Jespersen

Steen Jespersen

Kunderådgiver

Tlf: 8177 1886
Email: stj@nellemann.dk

Jan Bolander

Jan Bolander

Kunderådgiver

Tlf: 6091 5322
Email: jbo@nellemann.dk

Stig E Jensen

Stig E. Jensen

Kunderådgivningschef

Tlf: 6091 5324
Email: sej@nellemann.dk

Alle oplysninger på denne side er vejledende og Nellemann tage forbehold for ændringer og fejl uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer uden forudgående varsel. Fotos kan være vist med modelfotos som koster ekstra i forhold til oplyste priser og Nellemann kan ikke holdes ansvarlig for tab og omkostninger på baggrund af brug af Nellemann’s hjemmeside.