Fiat Fullback

Fiat Fullback på hvide plader er også en mulighed for dig som har brug for ægte off-road egenskaber og en bil som kan holde til stabaserne.  

Husk at vi gerne hjælper med splitleasing af denne firhjulstrækker.

Fullback er manøvredygtig, alsidig og stærk og kender simpelthen ikke betydningen af ord som "hvile" eller "for meget". Det er, fordi den er designet til at klare selv de største opgaver med en SAMLET LASTKAPACITET PÅ OVER 4 TON: EN TRÆKKAPACITET PÅ OP TIL 3,1 TON OG EN NYTTELAST PÅ 1 TON. Fullbacks moderne design, karakteristiske stil og LILLE VENDERADIUS (5,9 M) gør Fullback perfekt selv steder med lidt plads. Bilen er bygget så den er komfortabel og indbydende. For at sikre, at du aldrig bliver træt af at anvende den, selv i fritiden. Intet er overladt til tilfældighederne: ERGONOMISKE SÆDER, RUMMELIG KABINE MED PERFEKT KLIMASTYRING OG LYDDÆMPNING samt en køreposition med optimalt udsyn. Alt er bygget for at gøre den endnu mere komfortabel.

Skabt til aktiv sport og fritid

Booke prøvetur

Spørgsmål til Fiat Fullback - skriv til os

Loading...

Vores kunderådgivere 

Henrik D. Hedensted

Henrik D. Hedensted

Erhvervsrådgiver

Tlf: 6091 5325
Email: hdh@nellemann.dk

Mikkel Reiselbach

Mikkel Reiselbach

Erhvervsrådgiver

Tlf: 5060 0317
Email: mre@nellemann.dk

Alle oplysninger på denne side er vejledende og Nellemann tage forbehold for ændringer og fejl uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer uden forudgående varsel. Fotos kan være vist med modelfotos som koster ekstra i forhold til oplyste priser og Nellemann kan ikke holdes ansvarlig for tab og omkostninger på baggrund af brug af Nellemann’s hjemmeside.