Fiat Punto

Punto udtrykker med sit nye design enestående adræthed og moderne stil. 

Her er masser af plads og godt udstyr og netop nu har en særdeles attraktiv kampagnemodel.

Fiat Punto Easy
Masser af udstyr, f.eks. Klimaanlæg, regnsensor, fartpilot, parkeringssensor bag, læderrat & lædergearknop, armlæn for, automatisk nedblænding af bakspejl, radio med bluetooth, tågeforlygter med kurvefunktion, fjernbetjent c.lås, city-servo funktion, el-sidespejle m/varme, ratbetjent radio/cd, start/stop funktion, kørecomputer, MSR (regulering af motorbremse), ESC + hill holder med asr (hjulspindsregulering, kan deaktiveres), el-ruder for & bag, højdejust. førersæde, splitbagsæde, multijust. rat, abs, esp, 6 airbags, ratbetjening af audio, lyssensor, m.v.

Sportslige hjerter: Punto fås både i Fiat's velkendte dieselversion, men også med den anmelderroste benzin TwinAir turbomotor, som har masser af spræl og god brændstoføkonomi.

Du vil dagligt kunne glæde dig over de smukke italienske linjer. Punto byder også på et hav af muligheder for individualisering med smart og funktionelt tilbehør.

Punto fås også som van - se mere

Spørgsmål til Fiat Punto - skriv til os

Loading...

Vores kunderådgivere 

Steen Jespersen

Steen Jespersen

Kunderådgiver

Tlf: 8177 1886
Email: stj@nellemann.dk

Jan Bolander

Jan Bolander

Kunderådgiver

Tlf: 6091 5322
Email: jbo@nellemann.dk

Stig E Jensen

Stig E. Jensen

Kunderådgivningschef

Tlf: 6091 5324
Email: sej@nellemann.dk

Alle oplysninger på denne side er vejledende og Nellemann tage forbehold for ændringer og fejl uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer uden forudgående varsel. Fotos kan være vist med modelfotos som koster ekstra i forhold til oplyste priser og Nellemann kan ikke holdes ansvarlig for tab og omkostninger på baggrund af brug af Nellemann’s hjemmeside.