Fiat Tipo

Den helt nye fantastisk Fiat Tipo findes både som 5-dørs H/B model til priser fra 177.783 og i en smuk stationcar til priser fra 188.613 (ekskl. levering)

Tidligere kunne det ske at biler, som havde god plads, var dyre. Men det ændrer sig nu, hvor den nye Tipo vender tingene på hovedet ved at tilbyde en bil som koster det samme som andre, men med mere plads som i større biler. Hvordan er det muligt? Enkelt; Tipo kan tilbyde alt det, man behøver, og ikke noget, som man ikke har brug for.

DU BEHØVER IKKE MEGET FOR AT FÅ EN MASSE!

Du kan aldrig få for meget plads, især ikke, hvis du har en fuld dags aktiviteter foran dig. Den nye 5-dørs Tipo giver dig et bagagerum på 440 liter. Det er blandt de mest rummelige i klassen.

Den nye Tipo Station Wagon giver dig absolut anvendelighed og fleksibilitet. Masser af plads som du kan dele med hele din familie og hvor alting passer ind: Lige fra bagagerummet på 550 liter med Magic Cargo Space til interiøret, hvor alle kan læne sig tilbage og nyde turen.

Hele Tipo-familien er som standard, udstyret med følgende sikkerhedsudstyr: Seks airbags, ABS og ESC, inklusiv ASR/MSR samt HBA og Hill Holder (bakkeholder) og et system som overvåger dæktrykket.

Kæmpe lagersalg

Lige nu har vi kæmpe lagersalg på Tipo benzin i flere udstyrsvarianter, f.eks.:

Tipo + vinterhjul

Tipo 1,4 POP H/B 95HK kr. 159.995,- 

Tipo 1,4 POP SW 95HK kr. 169.995,-

Priserne er inkl. komplet sæt vinterhjul, men ekskl. lev. omk. 3.880,-

Stærkt begrænset antal lagerbiler, som sælges efter "først til mølle" princippet

Privatlease din Fiat Tipo hos Nellemann

Vælger du privatleasing har du først og fremmest har ingen uforudsete udgifter. Sammen med en lav månedlig ydelse og en lav udbetaling, giver det en absolut stabil biløkonomi.

Aftalen kan opsiges efter 12 måneder med kun en måneds varsel. Men du kan naturligvis vælge at køre videre.

Hos Nellemann har vi et kæmpe udvalg af Fiat Tipo modeller til privatleasing og vi tilpasser gerne regnestykkerne til netop dine behov. Passer en Tipo ikke til dig - så tjek alligevel vores kæmpe privatleasing sortiment, der er mange andre muligheder.

Læs mere her

Fiat Tipo H/B

Kompakt elegance

Fiat Tipo H/B giver dig et højt udstyrs niveau, dynamiske køreegenskaber og smukt italiensk design. Alt dette til en yderst skarp pris. Det er det, vi kalder Tipo-logik

Kompakt rummelighed

Femdørs-versionen er 4,37m lang og 1,49 meter høj og har klassens største bagagerum med 440 liters kapacitet og bedste benplads. En bil med en moderne, dynamisk og praktiske egenskaber.

Fiat Tipo SW

Smukt design og stil

Fiat Tipo SW er en stationcar, der er designet i Italien af Centro Stile Fiat, er en blanding af funktionalitet og smuk stil med et dynamisk, moderne design udvendigt samt en rummelig kabine og stor alsidighed, takket være bagagerummet med Magic Cargo-boksen og tagrails, der er monteret som standard.

Fiat Tipo SW er hel 4,57 meter lang.

Spørgsmål til Fiat Tipo - skriv til os

Loading...

Vores kunderådgivere 

Steen Jespersen

Steen Jespersen

Kunderådgiver

Tlf: 8177 1886
Email: stj@nellemann.dk

Jan Bolander

Jan Bolander

Kunderådgiver

Tlf: 6091 5322
Email: jbo@nellemann.dk

Stig E Jensen

Stig E. Jensen

Kunderådgivningschef

Tlf: 6091 5324
Email: sej@nellemann.dk

Alle oplysninger på denne side er vejledende og Nellemann tage forbehold for ændringer og fejl uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer uden forudgående varsel. Fotos kan være vist med modelfotos som koster ekstra i forhold til oplyste priser og Nellemann kan ikke holdes ansvarlig for tab og omkostninger på baggrund af brug af Nellemann’s hjemmeside.